Добре дошли !

Demo Image

на страницата на Туристическо дружество "ОСОГОВО" - Кюстендил.

Тук можете да се информирате за дейността и историята на туризма в Кюстендил и региона. Ще публикуваме и актуална информация за предстоящи турове и други събития. Приятно разглеждане.

Абонамент за вестник „Ехо“ за 2023 година

eho

        

ЕДИНСТВЕНИЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ ВЕСТНИК – ОАЗИС НА СПОКОЙСТВИЕТО, ХАРМОНИЯТА, НА ЖИВОТА СРЕД ПРИРОДАТА И В ЗАЩИТА НА ПРИРОДАТА, С КОЯТО ОРГАНИЧНО СМЕ СВЪРЗАНИ И БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕМ.

ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО „ОСОГОВО“ КЮСТЕНДИЛ ПРЕДЛАГА ЗА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ ЗА ВЕСТНИК „ЕХО“. ТЕ МОГАТ ДА ЗАЯВЯТ АБОНАМЕНТА СИ ЗА 2023 Г., КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПОТВЪРДЯТ ИЛИ АКТУАЛИЗИРАТ АДРЕСА НА ПОЛУЧАВАНЕ.

ДО 14 ДЕКЕМВРИ ПО ЕЛ. ПОЩА, В ОФИСА ИЛИ В РАМКИТЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ТЕЛЕФОН 0882 966 426, МОЖЕ ДА ЗАЯВИТЕ АБОНАМЕНТ ИЛИ АКТУАЛИЗИРАТЕ ДАННИТЕ СИ ЗА АБОНАМЕНТА.

В ПОЩАТА гр. КЮСТЕНДИЛ СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ.

ПЛАТИ САМО 20 ЛВ. И СИ ОСИГУРИ 12 УНИКАЛНИ БРОЯ ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА!!!

        На практика – всеки член на БТС може да бъде не само читател, но и автор, защото написаното от първо лице е по-истинско и вълнуващо, а споделеното със стотици други хора чрез страниците на вестника става още по-значимо. През следващата година ще има конкурси за най-добри снимки, стихотворения и дописки!

      Абонаментът за вестник „Ехо” е нашето доброволно спонсорство за тази уникална 24-странична визитка на туризма и туристите, която е единствена по рода си в страната и която е едно от постиженията на БТС.

Времето днес

current
min
max
pressure
humidity
visibility
wind