Отново:Звездната Странджа или най-доброто от Турската Странджа

Posted in Новини

След уникалното приключението в края на март и началото на април 2023 година, „Звездната Турска Странджа“, споделените емоции и преживявания, туристическо дружество „Осогово“ гр. Кюстендил ще организира втора група от 28 април до 01 май 2023г., която ще е огледална като програма на първата. Вие ще имате уникалният шанс да се докоснете до съхраненото от времето и глобализацията място, ще имате възможност да се потопите в недрата на екзотичните и митични места на Турската Странджа. Ще се запознаете с много история, първична красота, вековни дървета, пещера, водопади, емоции, енергия, пазар, впечатления, бонуси извън програмата и отлични водачи, познаващи района.
Ето програмата: Звездната Странджа или най-доброто от Турската Странджа - 28 – 29 – 30 април -1 май 2023г - Древни светилища, скални църкви и комплекси, пещери и водопади

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването, но пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Българските граждани, пътуващи за страната, не е задължително да притежават международен паспорт, а само с лична карта, но минимум 6 месеца след датата на влизане.

 

Цена 430 лв.

В цената са включени:

Транспорт с лицензиран транспорт.

Нощувки 3 /три/в един и същи хотел, в двойни стаи с включени закуски.

Професионален водач и екскурзовод.

Водачът определя маршрута за деня от горепосочената програма.

Необходима екипировка: Топли дрехи – яке, шапка, ръкавици, шал, дъждобран, туристически обувки, бански, щеки, малка раница за дневните преходи, вода. Основният багаж е в куфар и остава три дни в хотела.

За справки и записване в офиса на туристическо дружество "Осогово" гр. Кюстендил или на телефон 0884 914 551 - Силвия Михова

Тръгване на 28.04.2023 г. в 00,30ч. /петък/ от паркинга на театъра в гр. Кюстендил